Agenda, Food & Drinks, Kinderen, Nieuws, Shoppen

BOERenMARKT op de stadswallen van Naarden-Vesting

De BOERenMARKT, bekend van De Blommenhoeve uit Eemnes, wordt vanaf woensdag 17 mei elke derde woensdag van de maand georganiseerd op het buitenterrein van het Vestingmuseum in Naarden-Vesting. Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je hier terecht voor heerlijke biologische producten. Parkeren is gratis en vanaf Bastion Nieuwmolen is het maar 250 meter lopen. Burgemeester Han ter Heegde zal de eerste BOERenMARKT bij het Vestingmuseum rond 12.00 uur openen met een echt kanonschot. Hij maakte zich van te voren nog enigszins zorgen of de basisschool er wel vanaf wist, maar de basisschoolkinderen zijn gelukkig ook uitgenodigd. Entree voor de markt is gratis.

BOERenMARKT Blommenhoeve

Biologische producten

Er zijn prachtige producten te koop op de BOERenMARKT, zoals het vlees van de Gasconne runderen van de boerderij in Eemnes, huisgerookte zalm, biologische aardappelen en uien uit de Flevopolder, desembrood van oergranen, gluten- en lactosevrije patisserie en nog veel en veel meer. De standhouders van de BOERenMARKT staan tevens elke laatste zaterdag van de maand bij Boerderij De Blommenhoeve, Meentweg 37 in Eemnes. Ook hier kun je gratis parkeren, op eigen terrein. Overigens wordt er op zaterdag 27 mei tot 19.00 uur ’s avonds in Eemnes een BOERenMARKT EXTRA georganiseerd: in de oude boomgaard is er dan een extra Franse brocante markt en kun je, als je je van te voren aanmeldt, ook terecht voor een high tea. Meer informatie vind je op de website van De Blommenhoeve.

15 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.