Kunst, Nieuws

Bouw Singer Laren vastgelegd in aquarel

Bouw Singer

bouw in beeld Singer, Bouw Singer, singer laren

Deze zomer is het zover: Singer Laren opent dan eindelijk het nieuwe theater en de nieuwe centrale entree van haar museum, theater en beeldentuin. Na een lange verbouwing wordt Singer Laren een geweldige culturele hotspot in de regio. Het heeft echter wel wat voeten in aarde gehad voordat het zover was.

De complete bouw is op een bijzondere manier vastgelegd door de Larense kunstenares Henni Haselaar. Meer dan een jaar is Henni bezig geweest met een schitterende serie aquarellen. Twee keer per week maakte ze er een, en momenteel zijn er 85 aquarellen klaar. Ze gaat nog even door, want de bouw is nog niet helemaal klaar. Bovendien wil Singer Laren ook graag een aquarel van de opening.

De bouw Singer in beeld

Bouw in beeld Singer,Bouw Singer, singer larenVan 23 mei tot 17 september zijn de prachtige aquarellen van Henni Haselaar te zien in de Van den Brink Galerij van het museum. De aquarellen zijn te koop; de opbrengst komt ten goede aan de nieuwbouw. De serie ‘De bouw in beeld’ is absoluut een bezichtiging waard.

17 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.