Nieuws, Wonen & Lifestyle

Arty-Shock: Kunst met de grote K van knipoog

Arty-Shock is klassieke kunst met de grote K van Knipoog. Werken van oude meesters als Rubens en Vermeer zijn met originaliteit en humor in een hedendaags perspectief gezet. Je muren zijn er gek op!
mock up poster frame in loft interior background
Van ieder werk is een gelimiteerde oplage van slechts 50 genummerde exemplaren beschikbaar. De kunstwerken worden ontworpen door studio Pietje Precies in Hilversum.

ArtyShock is een statement,

de ontwerpen worden geplot op 6 mm plexiglas en groot (1,00 x 1,50 m) of supergroot (1,50 x 2,25 m) uitgevoerd. Elk kunstwerk heeft 4 boorgaten in de hoeken en wordt geleverd met 4 RVS afstands-bussen van 15 mm voor een mooi bevestigd kunstwerk aan de muur.

Bekijk en bestel op de site van arty-shock.nl .

12 april 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.