Nieuws, Wonen & Lifestyle

Kerkhof Laren opent Outletwinkel in Baarn

Kerkhof Laren is zo’n bedrijf dat er altijd al lijkt te zijn geweest op de Naarderstraat in Laren. Inmiddels is de zogenoemde ‘Larense IJzerhandel’ anno 1920 uitgegroeid tot een gespecialiseerd inspiratiecentrum op gebied van interieur en buitenbeleving.
BREDE RECHTHOEK 610 x 260 outlet 1
Om aan de eisen van de tijd te voldoen is er naast de vertrouwde winkel én een uitgebreide webwinkel nu ook een tuinmeubel outletstore. Voor de outlet is een nieuwe locatie gevonden: aan de Brink in Baarn (naast de HEMA).

Hier staat een mooie selectie exclusieve tuinmeubelen van topmerken gepresenteerd tegen hoge kortingen. Dit zijn veelal showroommodellen van het afgelopen jaar en tuinmeubelen die teruggekomen zijn van verschillende landelijke beurzen. Met deze derde winkel laat Kerkhof Laren zien dat het bedrijf toekomstbestendig is!

De tuinmeubeloutletstore is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

www.kerkhoflaren.nl

7 april 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.