Nieuws, Shoppen

Hilvertshof start feestweek met spetterende opening

spetterende openingVan Burgemeester Pieter Broertjes tot Bastiaan van Schaik en van Lesley Bamberger van Kroonenberg Groep tot onze eigen Christian de Beer: iedereen was aanwezig tijdens de spetterende opening in Hilvertshof. Na een ingrijpende verbouwing is het warenhuis klaar voor de toekomst. Veel publiek kwam ook af op de opening van de grootste nieuwkomer Primark, die in Hilvertshof is neergestreken met zijn 18de Nederlandse vestiging.

spetterende opening

Foto: Presstigieux

Ballen vangen

De hoogzwangere actrice Carolien Karthaus-Spoor had een reuze lol in de ballenmachine Hi!BALLR. “Altijd al van gedroomd om in zo’n ballenmachine te staan!” roept ze enthousiast op haar Instagram. De Hi!BALLR staat er nog de hele week en dagelijks worden er 10.000 euro aan prijzen ter beschikking gesteld, aangeboden door alle winkeliers van Hilvertshof. Ook Liza Stips, Fred van Leer, Niek Roozen, Marvy Rieder, Marley van der Velden, Janine Breukhoven-Koh van Pret-a-Pregnant en hoofdredactrice  May-Britt Mobach van Amayzine namen maar wat graag in de Hi!BALLR plaats. Zelfs Pieter Broertjes liet z’n beurt niet voorbij gaan. Het optreden van musicalster en zangeres Romy Monteiro was het andere grote cadeau tijdens de openingsdag in Hilversum.

Hilvertshof BN'ers spetterende opening

Foto: Presstigieux

Hele week feest

Het feest in Hilvertshof duurt nog de hele week. Elke dag komt er een bijzondere influencer of artiest naar Hilvertshof, gekoppeld aan een leuke bezoekersactie. En elke dag kun je plaatsnemen in die geweldige Hi!BALLR en daarmee prachtige prijzen winnen. Of je bent helemaal gelukkig en je vangt een van de vier gouden ballen. Dan speel je zaterdag 17 juni in de grande finale en maak je kans op de hoofdprijs: een geheel verzorgde zonvakantie voor twee personen. Kijk voor het volledige programma op www.hilvertshof.nl

 

13 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.