Agenda, Nieuws

Lions Club organiseert Goois Midsummer Festival

Zaterdag 24 juni organiseren Lions Club Gooise Meren en Lions Club Gooiland voor de tweede maal het Goois Midsummer Festival. In de prachtige kloostertuin van Mariënburg in Bussum is van 14.00 tot 22.30 uur van alles te beleven.
Lions

Goede doelen

Live muziek van onder meer Het Ruime Sop en Sonny’s Inc, heerlijke hapjes van lokale restaurateurs, kinderattracties en een loterij met mooie prijzen, die door veel winkeliers en ondernemingen uit het Gooi ter beschikking zijn gesteld. Het festival wordt sowieso gesponsord door vele ondernemers. Tot 18.00 uur is er gratis entree; van 18.00 uur kost de toegang € 5,-. De opbrengst van het complete Goois Midsummer Festival gaat zoals altijd naar goede doelen. Dit jaar zijn dat de Stichting Ambulance wens, Mozarthof in Hilversum, Stichting Hellabeem en Vaarkracht.

Lions Club

Een Lions Club is een zogenaamde “serviceclub”, waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken en zich belangeloos inzetten voor goede doelen. Wereldwijd zijn er 46.000 Lions Clubs met 1.4 miljoen leden. Lionsclub Gooise Meren zet zich o.a. in voor Stichting Jarige Job, Stichting KNGF Geleidehonden, Stichting Amaris Florisberg, Schuldhulpmaatje en Vaarkracht. Voor meer informatie: info@lionsclubgooisemeren.nl. Lionsclub Gooiland zet zich o.a. in voor Ambulancewens, Mozarthof en Stichting Hellabeem. Voor meer informatie info@lionsclubgooiland.nl.

14 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.