Agenda, Food & Drinks

Zondag Trots Markt bij Kasteel Groeneveld

De pure en biologische markten raken steeds meer in trek en de Trots markt is daar een uitstekend voorbeeld van. Een heerlijke markt op één van de mooiste plekken van het land; Kasteel Groeneveld.
Kasteel-Groeneveld-Baarn
Het Baarnse kasteel is een populaire plek om er even tussenuit te piepen. Dichtbij, maar toch een totaal andere wereld. Met de hond de tuinen in of gewoon een kopje koffie in het Koetshuis, het kan allemaal.

Sinds kort is daar wat nieuws bij gekomen. Iedere tweede zondag van de maand is er de Trots Markt. Heerlijk eten uit alle windstreken. Gewoon om daar op te eten of om mee naar huis te nemen. En er is niet alleen voedsel, je kunt er ook terecht voor een wijntje of een biologisch biertje.

Aankomende zondag is de eerstvolgende editie en je kunt er al vanaf 10.00 uur terecht.

En omdat het zondag ook moederdag is, treedt de band Tinta Bossa op. Verwacht Braziliaanse muziek op een zonnige dag.

5 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.