Agenda, Kunst, Nieuws

FINE art & antiques op Kasteel Groeneveld

De tweede editie van FINE art & antiques vindt plaats van 26 t/m 29 september op Kasteel Groeneveld. Op deze kunstbeurs ontdekken en kopen bezoekers nieuwe kunstwerken van erkende kunstenaars uit toonaangevende galeries. De beurs biedt een breed aanbod van hoge kwaliteit. Zo presenteren onder meer Kunsthandel Frans Jacobs, Röell Fine Art & Antiques, Pieter Hoogendijk Antiquair en Douwes FINE art hun nieuwste kunstobjecten. “Zowel de beginnende als de ‘verwende’ verzamelaar zal tijdens FINE Art & Antiques verrast en verleid worden”, belooft de organisatie.


Benefits van Cole Morgan (Tom Okker Art)

Snelgroeiende kunst- en antiekbeurs

FINE art & antiques fair is een relatief jonge kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld in Baarn. De eerste editie, in 2018, was meteen een groot succes. De rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne en hedendaagse kunst bieden voldoende te kijken aan de bezoekers. In een groot paviljoen direct achter het kasteel is nog meer te zien. Ook kun je er terecht voor buitenkunst.

FINE art & antiques

Kasteel Groeneveld

De locatie is natuurlijk ideaal voor deze beurs. Het prachtige kasteel Groeneveld heeft in ruim driehonderd jaar een rijke geschiedenis opgebouwd. Het geldt als een van de mooiste landhuizen van welvarende stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Tijdens de FINE art & antiques fair wordt in de rijk gedecoreerde zalen het aanbod aan antiek, schilder- en beeldhouwkunst op een prachtige manier geëxposeerd.

Meer informatie

Data:                         Donderdag 26 t/m zondag 29 september van 11 tot 18 uur

Locatie:                     Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn

Entreeprijs:            €12,50 p.p. met kortingsbon (zie de website)

€15,00 p.p. aan de kassa

Parkeren:                  gratis parkeergelegenheid

Internet:                    www.fineartantiquesfair.nl

 

26 september 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.