Agenda, Nieuws, Wonen & Lifestyle

Dit paasweekend: Exclusive Spring Fair 2018

 

Exclusive Spring Fair

Dit paasweekend kunnen we op Kasteel Groeneveld in Baarn weer genieten op de prachtige binnen-buitenbeurs Exclusive Spring Fair. Een Woon- & Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende pop-up departmentshow. Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven en in de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Plus foodtrucks en bijpassende muziek in het voorjaarszonnetje.

Exclusive Spring Fair

Uitgebreid aanbod

Exclusive Spring Fair is hét perfecte dagje uit tijdens de Paasdagen voor het hele gezin: het evenement duurt van 30 maart tot 2 april 2018. Bezoek in het kasteel de verschillende themakamers met onder andere unieke juwelen, droomvakanties, smaakvolle kunst, bijzondere woonaccessoires en exclusieve interieurs. Loop daarna de gezellige tuin van het kasteel in en ervaar het bijzondere buitenleven met hoveniers, tuinmeubelen, wijnen, kunst en tuindecoraties. Proef vervolgens de heerlijke delicatessen van de met zorg geselecteerde culinaire ondernemers op het Deli Food Paviljoen en bij de Foodtrucks. Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat de Exclusive Spring Fair voor iedereen wat moois te bieden heeft.

Spring Fair

Prijzen winnen

Tijdens Exclusive Spring Fair zijn er vele gezellige activiteiten. Op eerste en tweede paasdag zijn er traditioneel voor de allerkleinsten in het park paaseitjes verstopt. Nog leuker is paaseieren zoeken voor volwassenen. Zij zoeken naar de ‘vijf gouden Exclusive Spring Fair eieren’, die ergens op de voorjaarsbeurs verstopt zijn. Hiermee maken bezoekers kans op een mooi voorjaarscadeau! Tevens kunt u tijdens de Exclusive Spring Fair kans maken op een VIP-arrangement voor de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Meer informatie: www.exclusivespringfair.nl.

 

30 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.