Nieuws, Tam Tam

Gooische Tam Tam Magazine 10 is uit!

gooische tam tam Magazine

Hoera! De nieuwe editie van Gooische Tam Tam Magazine is uit. Nummer 10: een prachtig, kleurrijk jubileumnummer. Met in dit nummer onder meer: Hotspots op de Naarderstraat in Laren, een interview met Astrid Engels, Wimmy vertelt over CHA!, wat gaat er gebeuren in De Tinfabriek, Winkels op Wielen, Jan gaat uit eten bij Brasserie 22, Tip van de wijnboer én van de boekhandel, mooie verhalen over de prachtige expositie in Singer Laren, een interview met boswachter Hanne en nog veel en veel meer! Je kunt een exemplaar krijgen bij onze partners/adverteerders op de volgende adressen:

Bussum: Boekhandel LOS, De Bussumsche Wijnkoopery Anno 1907 op de Spiegelstraat, en op de Spiegelstraat ook: Luxury Zone, Bibi, Het Hoofdkantoor, La Mysore, Peter Koldeweij, Kaet, Keukenleven en Kapsalon Ruud

Blaricum: De Blaricumsche Boekhandel, Fred van Sprang, The Red Sun

Laren: De Larense Boekhandel, De Gouden Ton, Hästens, Kabaz, Match, Rust Wat en op de Naarderstraat: ’t Bonte Paard, Van Wees, Hanneke Setz, BOB Laren, Light & Design, CHA!, Singer Laren, Nick Vollebregt, Brogues, Kerkhof Laren, L’Elefante Bianco en Vivante Bekenkamp-Havo

Huizen: Boekhandel FLEVO, Siersma Wijnadvies, BodyDress, Coolsculpting, HUIZ en het Kunstkantoor

Hilversum: Boekhandel Voorhoeve, Il Divino, Brasserie 22

Naarden: Volvo Buitenweg, De Tinfabriek, BOOST, Ruijsdael Op ’t Hoekje, Café Demmers, Stork Zwembaden

Abonnement

Zorg dat je een exemplaar te pakken krijgt! Lukt het niet, geen paniek, want je kunt tegenwoordig ook een abonnement nemen. Dan valt elke Gooische Tam Tam Magazine gewoon thuis bij je in de bus. Kijk op www.gooischetamtam.nl voor meer informatie.

 

31 maart 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.