Agenda, Kunst, Wonen & Lifestyle

Kunstbeurs FINE op Kasteel Groeneveld

Beursorganisator InterEvent, bekend van onder meer succesvolle titels als ‘Kunst & Antiek Weekend Naarden’, ‘Sculptures NOW’ en ‘Het Juweel’ presenteert dit najaar hét nieuwe internationale kunst & antiekevenement FINE. De eerste editie van de FINE art & antiques fair vindt plaats van 27 t/m 30 september 2018 in en rond Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers bieden een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat Buitenkunst.

Breed aanbod

De FINE art & antiques fair valt op door een mooi en groot aanbod. Die ruim zestig internationale exposanten tonen zeldzame oude tot en met verfrissende hedendaagse kunst. InterEvent heeft toonaangevende galeries weten te strikken. O.a. Douwes Fine Art, Okker Art Gallery, Roëll Fine Art & Antiques en galerie Frank Welkenhuysen presenteren hun kunstobjecten op deze sfeervolle locatie. Bijzonder zijn de grote collectie originelen, litho’s en bronzen van Michael Parkes die te zien is bij Corpeq Arts – Robben Art & Design en het werk van Joseph Klibansky, gepresenteerd door Pieter Hoogendijk Antiquair. Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor zijn kopers verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Unieke locatie

Het prachtige kasteel Groeneveld heeft in ruim 300 jaar een rijke geschiedenis opgebouwd en geldt als één van de mooiste landhuizen van rijke stedelingen uit de Rococo stijlperiode. Tijdens de FINE art & antiques fair wordt in de rijk gedecoreerde zalen het aanbod aan antiek, schilder- en beeldhouwkunst op een prachtige manier geëxposeerd. Direct verbonden aan het kasteel bereiken de bezoekers via de overdekte beursbrasserie het grote Tuin Paviljoen met nog eens 25 exposanten. In de imposante kasteeltuin zijn ook kunstobjecten tentoongesteld en kun je ook genieten van een drankje en/of een heerlijke lunch. Niet missen dus, deze fijne nieuwe beurs.

Wat, Waar en Wanneer

Data: Donderdag 27 t/m zondag 30 september van 11 tot 18 uur

Locatie: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, Baarn

Entreeprijs: €12,50 p.p. met kortingsbon

€15,00 p.p. aan de kassa

Parkeren: gratis parkeergelegenheid

Internet: www.fineartantiquesfair.nl

 

 

12 september 2018

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.