Agenda, Nieuws, Shoppen

Shopping Night op Gooische Brink Hilversum

Vanavond is de eerste Shopping Night van Hilversum, in de passage Gooische Brink. Overdekt, dus dat komt goed uit. Van 18.00 uur tot 24.00 uur is er een veelzijdig avondprogramma, met fashion, entertainment, lekker eten en drinken. In de winkels worden de bezoekers tot middernacht gastvrij ontvangen met styling-adviezen, demonstraties en speciale aanbiedingen.

30-09_gb_shoppingnight_02

Er zijn modeshows, er is muziek (onder meer van The Royal Hillbilly Club uit Hilversum), er zijn culinaire verrassingen en de Cocktail Shakers delen tijdens het shoppen alcoholvrije shots uit. Na als het shopplezier sluiten de CPG Diva’s de avond af met een spetterend optreden. Vergeet vooral niet langs te komen bij de Gooische Brink Shopping Night Photobooth voor een leuke herinnering aan deze avond.

 

30 september 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.