Nieuws, Tam Tam

Modeshows in Laren

Heb je het nieuwe Gooische Tam Tam Magazine al gezien? In onze serie Hotspots staat de Nieuweweg/Klaaskampen centraal, want daar zijn geweldige winkels te vinden. Een aantal van onze Hotspots doet ook mee met twee stijlvolle modeshows op de Nieuweweg en op de Brink, aanstaande zondag 2 oktober. Tijdens deze shows wordt de nieuwe wintercollectie getoond.

Marc Cain modeshows Laren Hotspots

Ook Marc Cain is van de partij. Foto: De Fotograef Hans van Goozen

De eerste show zal beginnen om 13.30 op de Nieuweweg. Daarna zal de tweede show starten om 15.00 uur op de Brink. De shows zullen gepresenteerd worden door (RTL-)presentatrice Chimène van Oosterhout. Alle deelnemende winkels zullen de modellen aankleden in de mooiste kleding en accessoires voor de wintercollectie.

Alle winkels in Laren zijn deze dag geopend, zodat de geshowde collectie gelijk gekocht kan worden. Bovendien kunt u in de volgende winkels het gloednieuwe Gooische Tam Tam Magazine halen: Marc Cain, Yukkies Store, Hofstee Schoenen, Ohlala, The Lacy Lion, Via Via Vintage, Imitch, Nest, Nousha, Delete Professionals in Waxing.

29 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.