Kinderen, Nieuws, Ondernemen, Tam Tam

Prettax weggestemd: Oud Valkeveen toch open

Oud Valkeveen gaat weer open! Op Valentijnsdag heeft de gemeenteraad met grote meerderheid de motie tegen de “prettax” aangenomen. Speelpark Oud Valkeveen heeft deze vermakelijkhedensretributie altijd scherp veroordeeld. De eigenaar liet er geen misverstand over bestaan dat bij invoering van deze belasting het park in zijn huidige vorm zou moeten verdwijnen. De campagne bleef niet onopgemerkt en haalde zelfs de landelijke media.

Onrust onder bewoners

Oud Valkeveen voelt zich gesteund door heel veel mensen die het park een warm hart toedragen. Dat bleek onder meer uit de spontane petities die vanuit bezoekers werden opgestart. Omdat er veel onrust is ontstaan onder de bewoners van Gooise Meren heeft de raad besloten deze onrechtvaardige heffing in te trekken. Temeer omdat elke grondslag voor deze willekeurige heffing ontbrak.

Opening: 24 maart 2018

Oud Valkeveen is dolblij dat de gemeente met haar besluit de maatschappelijke relevantie van het park onderstreept. “Wij gaan nu in volle vaart verder met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Op 24 maart aanstaande staat de poort weer wijd open voor iedereen, zoals men dat sinds 1930 gewend is!” laat een opgetogen woordvoerder horen. Ook de online verkoop van de abonnementen is weer geactiveerd.

15 februari 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.