Agenda, Gezondheid, Kinderen

Ook een idee: rugbyen in ’t Gooi

Dat we ons hier in het Gooi uitsluitend met hockey en golf bezighouden, is al lang achterhaald. Zo kun je ook rugbyen, bijvoorbeeld bij Rugby Club ’t Gooi. Op zaterdag 7 april 2018 opent deze Rugby Club haar deuren met een introductiedag voor de jeugd uit de wijde omgeving. Jongens en meisjes vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om kennis te komen maken met deze sport.

Er is van alles te zien en te doen op 7 april. Na de opening gaan de kinderen op het veld aan de slag met de basisbeginselen van het rugby. Ballen, tackelen en teamwork, om maar wat te noemen. Ook is de eigen jeugd van de club in actie te zien tijdens een oefenwedstrijd.

rugby open dag

Het programma: 10:00 Opening Demonstratiewedstrijden jeugd, training en spelletjes voor de jeugd. 12:30 Afsluiting, gelegenheid tot vragen stellen en aanvang wedstrijd oudste jeugd (’t Gooi Colts) tegen Rugby Club Delft.

’s Middags belangrijke thuiswedstrijd

Aanmelden voor de Introductiedag is niet nodig, maar mag altijd via: gtbm@rugbyclub-gooi.nl. Hier kan men ook terecht voor eventuele vragen. Om mee te doen zijn alleen schoenen met noppen en sportkleding nodig. Iedereen die de smaak te pakken heeft, mag de komende weken gratis en vrijblijvend een paar keer meetrainen. Meer informatie is te vinden op www.rugbyclub-gooi.nl.

’s Middags speelt RC ’t Gooi 1st XV een belangrijke thuiswedstrijd in de ereklasse competitie tegen RC Diok uit Leiden. Beide clubs strijden om een plek in de finale van het landskampioenschap dat plaatsvindt op 20 mei a.s. Kick-Off ’t Gooi vs Diok is 15:00.

3 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.