Agenda, Food & Drinks, Uitgaan

Feestelijke opening terrasseizoen Kapelstraat Bussum

Als we nu naar buiten kijken, kunnen we het nog niet geloven, maar er is toch echt prachtig weer op komst. Dat komt heel goed uit, want aanstaande zaterdag 7 april 2018 wordt om 12 uur het terrasseizoen in de Kapelstraat in Bussum – bij uitstek de terrassenstraat – door alle ondernemers feestelijk geopend. Niemand minder dan de betrokken Gooise Meren-burgemeester Han ter Heegde en onze eigen Tamtammer wethouder Miriam van Meerten komen het terrasseizoen op ludieke wijze officieel openen.

kapelstraat terrasVervolgens is het feest, tot zeker 18 uur! Alle ondernemers trekken naar buiten en er zullen uiteraard extra terrassen opgebouwd worden. Voor de kids komt JufSon creatieve lessen geven (gratis!),  is er een hele vrolijke  ballonnenman en uiteraard een springkussen. Door de straat klinkt heerlijke muziek, afgewisseld met het intieme optreden van  Spee en Hoogeboom van ‘Amsterdams Allooi’.

Ook feest is het bij De ‘M by Maartje in de Kapelstraat, want deze winkel bestaat precies een jaar. Bovendien opent tegenover De ‘M in de Kapelstraat Pixiedust Warehouse Candystore, een heerlijke nieuwe winkel waar veel vrouwen heel gelukkig van gaan worden, als we de geruchten moeten geloven!

Het spreekt voor zich dat de Kapelstraat de hele dag autovrij is. Kortom met het heerlijke terrasweer op komst zal dit ongetwijfeld weer een gezellige dag worden in de Kapelstraat!

 

5 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.