Kinderen, Nieuws

Gooische hotspots voor kids: Zus & Zo in Bussum

Het is vrijwel onmogelijk om niet te slagen bij Zus & Zo; de winkel van Boukje is voor iedere doelgroep een klein paradijs. Zus & Zo begon bijna twintig jaar geleden als cadeau- en interieurwinkel, maar toen Boukje tien jaar later moeder werd, kwamen er ook kinderproducten bij. “Ik gaf altijd Hema-sokjes met een rammelaartje eraan als kraamcadeau, maar toen ik ze zelf kreeg, ontdekte ik wat een ondingen dat waren. Bij iedere trappel vlogen ze van de  babyvoetjes. Dat kan veel beter, dacht ik. Toen hier ook nog wat kinderwinkels verdwenen, ben ik ook kinderproducten gaan inkopen.”

Schot in de roos

Boukje is ervan overtuigd dat je dat pas goed kunt als je moeder bent, omdat je dan de smaak en behoefte van een kind beter snapt. Zo zou er ook in elk ontwerpteam een moeder moeten zitten. “Die maken geen loodzware lunchtrommels, of tuitbekers met enge afbeeldingen.” Je snapt het of je snapt het niet, en Boukje snapt het. Dus vind je bij Zus & Zo altijd van die cadeaus die een schot in de roos zijn, want daar heeft ze een feilloos gevoel voor. Ze blijft ook up-to-date dankzij de verjaardagskratjes die kinderen bij haar kunnen maken. “Ik zie dan precies welke leeftijd wat in mijn kratje stopt!”

Ogen tekort

De gezellige winkel van Boukje staat overvol met spullen en dagelijks komt er wel iets bij. Ze is dan ook nooit klaar met inrichten, verzetten, uitpakken en etaleren. Eindeloos veel kraamcadeautjes, babyservies, die geweldige Jellycat knuffels, de leukste spelletjes, prachtige boekjes, party-spullen voor verjaardagsfeestjes,  Microstepjes met al die leuke accessoires, Noppies babykleding, mooie armbandjes… wij komen ogen tekort!

Zus & Zo, Julianaplein 23a, Bussum. Telefoon: 035-6016997. De webwinkel www.beetjezusenbeetjezo.nl is binnenkort in de lucht!

Aangepaste dienstverlening

In deze coronatijd heeft Boukje aangepaste openingstijden. Je kunt de spullen ook laten verzenden. Wat nu eveneens mogelijk is: private shopping (op afspraak) voor een jarig kind! Stuur via Facebook een priveberichtje voor meer informatie.

© Gooische TamTam

29 april 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.