Agenda, Kinderen

Open dag Huizer Hockeyclub op 8 november 2017

open dag hockey huizen

Op woensdag 8 november 2017 organiseert de Huizer Hockeyclub weer een Open Dag. Tussen 16:00 en 17:00 uur is iedereen die interesse heeft in hockey van harte welkom in het clubhuis en op de hockeyvelden. Wie zin heeft in een gezellige en sportieve middag is welkom in Huizen. Misschien speel je wel je eerste potje, oefen je je eerste slag op goal en leer je zelfs al wat trucjes van de enthousiaste trainers… De Open Dag is bedoeld voor zowel kinderen als ouders. De toegang is gratis, maar aanmelden moet wel: doe dat via specialevents@huizerhc.nl. Vermeld dan je naam, leeftijd en maat. Je krijgt dan een gratis bitje. Een stick en scheenbeschermers zijn eventueel ook bij de club te leen.

 

Foto: De Fotograef Hans van Goozen

Kim Lammers

In het meest recente nummer van Gooische Tam Tam Magazine staat een leuk interview met Kim Lammers, oud-international en assistent-coach bij het eerste damesteam van de Huizer Hockey Club. Sinds dit seizoen speelt het damesteam in de hoofdklasse. Ook Kim Lammers begon ooit als klein meisje bij Huizen, waar ze ook opgroeide. “Het is een mooie club, met loyale mensen. Het team waarmee ik destijds speelde, komt nog regelmatig bij elkaar.”

 

  • Hier vind je het magazine van Gooische Tam Tam!

 

5 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.