Agenda, Kinderen

Het Grote Sinterklaasfeest in Laren

Aanstaande zondag, 26 november 2017, wordt voor de tweede keer Het Grote Sinterklaasfeest in de Klaas Bout Hal in Laren georganiseerd. Dit jaar met maar liefst 2 grote shows. Het belooft weer een flink spektakel te worden. Niemand minder dan Buurman en Buurman én Het Zandkasteel aan Zee zullen hun opwachting maken tijdens het vrolijke kinderfeest. Ook Stronkeltje en Fonkeltje van Speelpark Oud Valkeveen en Wally de Walrus van het Dolfinarium komen langs. Het geheel is op  zondagmiddag te zien, om 12.30 en om 16.00 uur.

Het Grote Sinterklaasfeest

Meet en Greet

De ruime sporthal is omgebouwd tot een groot theater. Voor de show kunnen kinderen het paard van Sinterklaas ontmoeten en wordt er gratis limonade uitgedeeld. Na de show is er een Meet en Greet en kunnen kinderen met hun favoriete helden op de foto. Ook krijgt ieder kind een Goodiebag mee naar huis, als cadeau van de Sint.

Het Grote Sinterklaasfeest tickets

Er zijn nog enkele tickets voor beide shows. Voor meer informatie en het kopen van tickets kunt u terecht op de website, óf op de Facebookpagina van het evenement. (www.sinterklaasfeestlaren.nl)

5 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.