Nieuws, Tam Tam

Gooische Tam Tam Magazine is uit!

De kleurrijke najaarseditie van Gooische Tam Tam Magazine is weer verschenen. Het is het achtste nummer van deze prachtige glossy en er staan weer prachtige verhalen in dit nummer. Over de geschiedenis van het Gooi, met de Erfgooiers en Bensdorp bijvoorbeeld, over niet-te-missen-hotspots in Blaricum, over feestelijke 21-diners, de geweldige boomhut van Gijs in de bossen van Crailo, over een slimme ondernemers-academy, over hockeyster Kim Lammers en kunstenares Céline Godfroy. We kregen tips voor mooie (kinder)boeken, fijne herfstwijnen en onvergetelijke reizen en mochten eten bij The Red Sun van Wimmy Hu. Bovendien hebben we twee geweldige Tamtammers: Boer Budje en Juud Hollander. Kortom: het is een nummer om niet te missen!

Waar vind je Gooische Tam Tam?

Je vindt het nieuwe nummer van Gooische Tam Tam Magazine als gebruikelijk bij Boekhandel Los in Bussum, Boekhandel Voorhoeve in Hilversum, Boekhandel Flevo in Huizen, de Blaricumsche Boekhandel, de Larense Boekhandel, Ruijsdael op het hoekje in Naarden-Vesting en nu ook bij Primera in Eemnes. Je krijgt er ook een mee bij je wijnhandel: Il Divino in Hilversum, de Gouden Ton in Laren, Siersma Wijnadvies in Huizen en de Bussumsche Wijnkoopery Anno 1907 in Bussum. Zij hebben bovendien een mooie Tam Tam-wijnaanbieding voor je!

Ook hier!

Ook de Blaricumsche hotspots in dit nummer, die sowieso een bezoek waard zijn, hebben een Gooische Tam Tam Magazine voor je liggen: de Sportbank, IJssalon De Hoop, Blushing, Patisserie Rémy, Designers & Seconda, At Freddy’s, Blaricumse Haarzaak, Fred van Sprang, Café Moeke Spijkstra, Wexxs Wijnen en The Red Sun. Verder vind je het nummer in elk geval bij Kabaz in Laren, Hästens in Laren, Rust Wat in Blaricum, Fort H in Muiden, Match in Laren, OpMaat Academy in Huizen, Singer Laren, Van der Wal Zonwering in Hilversum, Wester Campagne & Van Breemen in Blaricum, Volvo Buitenweg in Naarden en Stork Zwembaden in Huizen. En zoals dat altijd gaat met Gooische Tam Tam: het magazine verspreidt zichzelf door het hele Gooi, dus vraag er altijd naar bij je eigen favoriete hotspots in het Gooi.

Overigens: in dit nummer vind je ook een mooie aanbieding voor Sfeerbeurs La Table, die van 9 t/m 12 november weer wordt gehouden in De Grote Kerk in Naarden-Vesting.

 

3 oktober 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.