Nieuws, Shoppen

Nieuw in Bussumse Spiegelstraat: Christiani

De Bussumse Spiegelstraat, wijd en zijd bekend als een van de leukste winkelstraten van Nederland, krijgt er weer een mooie Hotspot bij: Christiani Shoes & More. De winkel biedt een uitgebreid assortiment, zodat shoe fanatics hun hart kunnen ophalen.

Hippe sneakers voor naar een festival, espadrilles voor naar het strand of killer heels voor onder dat mooie zomerjurkje, Christiani heeft het allemaal. En meer, zoals de naam van de winkel ons al belooft: de winkel verkoopt eveneens prachtige handtassen, sjaals en accessoires om je look helemaal af te stylen.

Shopbeleving

Zaterdag 8 april opent de winkel haar deuren aan de Spiegelstraat 20 in Bussum. Esther van Mourik en Richard Kristians van Christiani kunnen bijna niet wachten. “We bieden een geweldige collectie, waarmee we het publiek echt willen verrassen. Maar Christiani staat ook voor een echte shopbeleving. Onze passie voor vakmanschap, stijl, trends en sfeer komen hier samen. Iedereen is uniek en dat benadrukken we in de winkel graag met een passende en persoonlijke service. Dat is iets, heb ik begrepen, dat erg goed thuishoort in de Spiegelstraat, dus we zitten hier helemaal op onze plek!”

 

 

4 april 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.