Nieuws, Uitgaan

Spannend uitje bij One Hour Lockup escape rooms

Zoek je naar het ideale uitje voor met je elftal, op je verjaardag, tijdens een familiedag of voor een bedrijfsfeestje? Dan hoef je het Gooi niet uit! In Naarden hebben we twee geweldige ‘escape rooms’ van One Hour Lockup. De Zodiac Killer bestaat al een tijdje, maar sinds kort kun je ook naar de tweede escape room: Illuminati Headquarters. Allebei enorm de moeite waard!

Ontsnappen

De bedoeling bij een escape room is dat je in een uur tijd moet proberen uit de ruimte te ‘ontsnappen’. Hiervoor moet je puzzels oplossen, codes kraken, aanwijzingen vinden, samenwerken en meer. De aankleding, het licht, de muziek en de effecten brengen je helemaal in de sfeer van de escape room. De Zodiac Killer is de woning van een beruchte seriemoordenaar. Daar wil je natuurlijk niet langer dan een minuut verblijven, maar hoe kom je eruit? Het geheime genootschap Illuminati heeft het beste met de wereld voor. Dat weet je, als je in hun hoofdkwartier terechtkomt. Toch? Of wil je hier liever zo snel mogelijk weg?

Hoog aangeschreven

Escape rooms worden in Nederland steeds populairder. In een escape room word je samen met andere mensen opgesloten in een kamer en aan de hand van aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet je, meestal binnen 60 minuten, uit de kamer ontsnappen. Het concept dankt zijn oorsprong aan oude computerspelletjes. De twee escape rooms van One Hour Lockup in Naarden staan erg hoog aangeschreven. Mensen uit het hele land komen langs in Naarden om te kunnen ontsnappen!

Prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een compleet verzorgde One Hour Lockup experience! Als winnaar mag je met maximaal 6 vrienden of vriendinnen naar One Hour Lockup in Naarden en speel je één van de escape rooms. Bovendien wordt er gezorgd voor een klein hapje en drankje. Lukt het jullie om binnen een uur te ontsnappen? www.onehourlockup.nl/tamtam

 

 

 

31 maart 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.