Food & Drinks, Nieuws

Nick Vollebregt – Naast Jazz Café ook het mooiste terras van Het Gooi

Juni en juli zijn eerste maanden van de zomer en daarmee belangrijke maanden voor de horeca in Het Gooi om te laten zien wat ze in huis hebben. Bij wie kunnen we beter een kijkje in de keuken nemen dan bij Nick Vollebregt, in 2015 verkozen tot het mooiste terras van Het Gooi.
Afbeelding_advertorial Nick Vollebregt_2 kopie
Lunchen, borrelen, dineren of genieten van muziek op één van de mooiste terrassen van Het Gooi? Dat kan bij Nick Vollebregt Jazz Café! Op het moment dat je daar plaats neemt op het pittoreske terras voelt het alsof je op vakantie bent.

Iedereen in en om Het Gooi kent Nick Vollebregt. Dit jazz- en eetcafé is een begrip voor een ieder die lekker wil eten of zin heeft in een avondje relaxte jazzmuziek. Grootheden als Rita Reys, Willem Duijs, Pim Jacobs, Hans & Candy Dulfer, Meta de Vries en de SkyMasters waren er kind aan huis. Internationale bekendheid kreeg de zaak toen de Tros besloot haar live radioshow Sesjun vanuit het café uit te gaan zenden, waardoor een keur aan internationale topmuzikanten als Chet Baker en Dizzy Gillepsie het sfeervolle café in Laren aandeden.

Lunchen bij Nick Vollebregt in Laren
De sfeer is onveranderd goed gebleven en ook vandaag nog biedt Nick Vollebregt bij uitstek de gelegenheid om samen te komen met je familie, vrienden, vriendinnen of gezin. Of je nou jong of oud bent, bij Nick Vollebregt is iedereen meer dan welkom.

Lunchen doe je er natuurlijk in de zon op het mooiste terras van Het Gooi. De kaart is divers en biedt genoeg keus! Het is niet voor niets dat Nick avond na avond een volle bezetting heeft. Extra leuk: er zijn vaak live jazz optredens!

Voor meer info over de menukaart, de agenda, mooie verhalen van vroeger én de wall of fame, check de website:  www.nickvollebregt.nl

 

5 juli 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.