Nieuws, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Kerkhof: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat! Een heerlijke winkel is Kerkhof Laren. Hier vind je niet alleen élk schroefje dat je nodig hebt, maar ook de mooiste exclusieve buitenmeubelen.

kerkhof

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

kerkhof

Nilleke (Foto: Bob Awick)

Eerste gespecialiseerde winkel

Kerkhof Laren was ooit de eerste gespecialiseerde winkel in Nederland die exclusieve buitenmeubelen ging verkopen. De vader van directeur Nilleke van den Brink begon destijds met het importeren van Franse en Engelse designmerken. De teakmeubelen van Barlow Tyrie bijvoorbeeld, die niet meer uit de Gooische tuinen zijn weg te denken. Onder de hoede van Nilleke is Kerkhof inmiddels een grote speler geworden op het gebied van design buitenmeubelen.

Kennis van zaken

Bekende merken als – nog steeds – Barlow Tyrie, Royal Botania, Gloster en Dedon, maar ook nieuwere vondsten als het Nederlandse Borek; in de ruim opgezette showroom van Kerkhof staat het allemaal. “De mening van het team doet er echt toe,” zegt Nilleke. “We gaan ook altijd samen naar internationale beurzen. Mijn collega’s hebben veel ervaring, kennis van zaken en een heel goede visie.”

Kerkhof

(Foto: Bob Awick)

Visualiseren

In de grote winkel aan de Naarderstraat staat veel opgesteld. Dat vinden klanten fijn: je kunt voelen, zitten en heel belangrijk, meteen goed advies krijgen. “Er zijn zoveel merken, uitvoeringen en stoffen, dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien. Wij kunnen desgewenst een bepaalde setting in de winkel creëren, zodat een klant het kan visualiseren.” Is de keuze gemaakt, dan komt de eigen logistieke dienst van Kerkhof de spullen brengen, neerzetten, installeren en desgewenst afstylen.

 

 

Hier vind je meer over Kerkhof:

Naarderstraat 12-14, Laren
Telefoon: 035-5395301
www.kerkhoflaren.nl
@kerkhoflaren

22 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.