Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Light & Design: Hotspot Naarderstraat

Wie Laren binnenkomt vanaf Bussum, krijgt meteen veel goeds aangeboden. Welkom op de Naarderstraat! We namen een kijkje bij Light & Design.

light en design

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

light en design

Janard (Foto: Bob Awick)

Ongeëvenaarde kennis

Vertel Janard en Bob van Light & Design niks over (design)verlichting: ze staan ermee op en gaan ermee naar bed, en dat al tientallen jaren. Hun kennis en kunde op dit gebied is ongeëvenaard. Er is in de winkel veel te zien van topmerken als Jacco Maris, Kevin Reilly, Brand van Egmond en bijvoorbeeld Layer by Adje. Maar: “Als je hier rondloopt, dan vind je het vaak niet. We kunnen onmogelijk alles laten zien,” legt Janard uit.

Kleur & techniek

Ze vinden het daarom het leukste als de klant hen betrekt bij de zoektocht naar de mooiste en meest passende verlichting. Dat draait niet alleen om de uitstraling van een lamp, maar ook om de kleur van het licht en de techniek die erachter zit. Bij het klantvriendelijke Light & Design kun je daarnaast terecht voor de installatie en het onderhoud van je verlichting.

light en design

(Foto: Bob Awick)

Het licht zien

Het liefst wordt Janard ingeschakeld om een compleet lichtplan te maken. Hij spreekt de taal van de architect en ziet meteen wat kan en wat je beter kunt laten. Bob staat in de winkel en kent zo ongeveer elk model van de tachtig merken die ze voeren uit z’n hoofd. Dat blijkt een gouden combinatie. Janard: “Soms heb ik een idee voor een bepaald hoekje in een interieur en als ik dat dan aan Bob vertel, weet hij precies welk model van welk merk bij dat plan past.” Kortom: wie het licht wil zien, kom naar Light & Design!

 

 

Hier vind je meer over Light & Design:

Naarderstraat 31, Laren
Telefoon: 035-6230026
www.lightendesign.nl

22 mei 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.