Agenda, Nieuws

Het is weer tijd voor Hilversum On Air

Drie podia, gratis entree, een heleboel bands, lekker eten en dat drie dagen lang; Hilversum On Air is dit weekeinde terug en dat mag iedereen weten.

Hilversum On Air

Foto: Facebook Hilversum On Air

Hilversum On Air (vrijdag 2 september t/m zondag 4 september) is één van de bekendste festivals in ‘t Gooi en breidt dit jaar uit met een podium naar drie. Café NulVijfenDertig versterkt de gelederen. Ook is het festival een samenwerking aangegaan met de Open Podium Dagen op het Media Park. Dubbel feest dus. Net als vorig jaar staat een van de podiums op de Kerkbrink waar ook dit jaar FoodieFest is.

Twee podia staan op de Groest, die van Café Burger en Café NulVijfenDertig. Bij Burger spelen namen als Roy Donders, DJ Yorit, ChildsPlay en Johan Kettenburg. Bij NulVijfenDertig vind je vooral veel lokaal talent. Ze omschrijven hun podium als ‘Een disco plein, een guilty pleasure party en een hele dag live bands’.

De combinatie met FoodieFest zorgt net als vorig jaar voor een heerlijke mix van eten en goede muziek. Verwacht op de Kerkbrink popmuziek, top 40, singer-songwriters en muziek om op de dansen.

Op Facebook vind je het volledige programma van Hilversum On Air.

30 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.