Agenda, Nieuws

Win kaarten voor New Cool Collective!

Bij een nieuwe plaat hoort ook een nieuwe tour. Daarom treedt New Cool Collective vrijdag 9 september op in De Vorstin. En jij kunt twee kaartjes winnen!

New Cool Collective

Foto: De Vorstin

New Cool Collective nam hun nieuwe album The Things You Love op met de Britse Matt Bianco en maakte er een heerlijke mix van soul, jazz en pop van. Om het nieuwe album te laten horen, tourt de groep door Nederland, Indonesië en Japan.

De band bestaat sinds 1993, bracht al elf albums uit en tourde over de hele wereld. In 2014 bereikten ze de eerste plaats in de album Top 100 met hun album Hollandse Meesters in samenwerking met Guus Meeuwis.

Kaarten voor het optreden kun je bestellen op de site van De Vorstin of bij platenhuis ‘t Oor in Hilversum halen. Maar waarom betalen als je ook twee kaarten bij ons kunt winnen? Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar actie@gooischetamtam.nl met daarin een reden waarom je wilt gaan en met wie. De leukste wint! Deze vrijdag maken wij de winnaar bekend.

Vorig jaar deed de band een voorproefje bij De Wereld Draait Door. Bekijk de clip hieronder.

29 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.