Agenda, Nieuws

Havenfestival Huizen komt er weer aan

Voor de derde keer vindt het Havenfestival Huizen plaats. Aanstaande zaterdag kun je genieten van een havenbraderie, vismarkt, muziek en meer.

Havenfestival Huizen 2015

Foto: Facebook Havenfestival Huizen

Het Havenfestival trapt af om 10.00 uur bij de Oude Haven van Huizen en het Nautisch Kwartier en de hele dag is er een vol programma voor jong en oud. Zo zijn er bijvoorbeeld historische schepen te zien en zijn er maar liefst drie markten: Een vismarkt, kunstmarkt én een bottermarkt.

Er is ook veel muziek. Zo treden er shantykoren op en spelen coverbands muziek van onder andere Johnny Cash en Elvis Pressley. De festiviteiten gaan door tot 17.30 uur.

Tegelijk met het Havenfestival vindt de zevende editie van het Oldtimer Festival Huizen plaats. Dat begint al om 8.30 uur.

Bekijk hier het complete programma van het Havenfestival Huizen.

14 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.