Agenda, Nieuws

Mooi programma Loodrecht Jazz Festival 2016

Net als vorig jaar is de botenloods Jachthaven Het Anker het toneel van het Loosdrecht Jazz festival en ook dit jaar kent het weer een mooie line-up. Zaterdag is het zo ver.

Loosdrecht Jazz Festival

Foto: Facebook Loosdrecht Jazz Festival

Voor de jazzliefhebbers is het programma van zaterdag 17 september om bij te watertanden. Zo treedt bijvoorbeeld Gare Du Nord op en geeft Mathilde Santing acte de présence. Maar ook namen als Humphrey Campbell, de altijd aanwezige Dutch College Swingband en het quartet van meesterpianist Peter Beets zijn tijdens het avondprogramma aanwezig. Dat begint om 19.30 uur.

Er is ook een middagprogramma. Vanaf 14.00 uur zijn er allerlei activiteiten zoals een boottocht inclusief live muziek. Ook is er een kasteelfair bij Kasteel Sypesteyn. Speciaal daarvoor gaat er tussen Het Anker en het kasteel een pendelbus. Dit alles is gratis.

Kaartjes voor het avondprogramma kosten 38,50 euro en zijn op diverse plekken te koop:

– Aan de zaal: Jachthaven Het Anker, Oud-Loosdrechtsedijk 117;
– Bij de VVV: ondergebracht bij Imkerij het Schuurtje, Oud-Loosdrechtsedijk 115
– Bij Wijninspiratie, Frans Halslaan nr.19 – 21
– via loosdrechtjazzfestival.nl.

13 september 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.