Food & Drinks, Nieuws

A-Fusion Loosdrecht: Terras hotspot in ’t Gooi

We schreven al eerder in Gooische Tam Tam over de hemelse Aziatische smaakexplosies die we bij A-Fusion in Naarden-Vesting op onze bordjes krijgen. De grote schare fans van het culinaire wonder Ronnie, zijn tweelingzus Wah en hun al even hardwerkende collega’s kunnen behalve in Naarden, Amsterdam en Volendam tegenwoordig ook in Baarn terecht.

Nieuwe A-Fusion vestiging

Maar we zijn Rupsjes Nooitgenoeg als het over A-Fusion gaat. Dus hoera: in juli is een nieuwe vestiging in Loosdrecht geopend! “We hadden ons oog al een tijd geleden op Loosdrecht laten vallen, maar zochten nog een goede plek”, vertrouwt bedrijfsleidster Michelle Wong ons toe. “Een vaste gast kwam met deze locatie. We reden erheen, betraden het terrein, de zon scheen, we liepen het terras op en we wisten meteen: hier moet het zijn. Magisch was het.”

Ook borrelen en chillen

Sinds februari heeft  het team keihard lopen buffelen om van de locatie en vooral van het terras een A-Fusion-paradijs te maken. En dan is niets gek genoeg: zo zijn er uit Indonesië vijf fietstaxi’s gehaald die hier zijn beschilderd. Het zijn geweldige loveseats geworden, met uitzicht op het water. Ook zijn er typisch Aziatische kraampjes naar Loosdrecht gehaald, waar de sushi wordt gemaakt en de grill in staat.  Kortom, het – behoorlijk grote – terras heeft een Aziatische touch gekregen. Je kunt bij A-Fusion in Loosdrecht ook lekker komen borrelen of chillen op de ligkussens op de steiger. Hoe hemels wil je het hebben?

A-Fusion, Oud-Loosdrechtsedijk 243, Loosdrecht. Telefoon: 035-3038171. www.a-fusion.nl

27 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.