Agenda, Kinderen, Nieuws

Open dag Huizer Hockeyclub

Op woensdag 22 mei 2019 is de eerste Open Dag van de Huizer Hockeyclub (de tweede is op 21 juni 2019). De open dag is vooral bedoeld voor de jeugd, maar ook volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom, laat de club weten. Die middag kun je kennismaken met de hockeysport. Je kunt zelfs meedoen aan een korte training. Voor een bitje en sticks wordt gezorgd. Je hoeft dus alleen goede schoenen en een sportieve outfit mee te nemen.

Huizer Hockeyclub

Geen wachtlijsten

Op veel hockeyclubs zijn wachtlijsten. Dat geldt  niet in Huizen. Daarom spelen er ook veel kinderen uit andere plaatsen bij Huizen. Ook volwassenen kunnen nog steeds aansluiten bij diverse senioren- en veteranenteams. Je kunt ook kiezen voor trimhockey. Houd je de zondag liever voor je zelf, dan kun je meedoen met de hockey7-competitie op de vrijdagavonden.

Aanmelden

Huizen is een gezellige familieclub met veel ambitie: het eerste damesteam speelt in de hoogste competitie van Nederland. Mocht je willen kennismaken met onze club meld je dan nog snel aan voor de eerste open dag op 22 mei van 15:30 – 17:00 via opendag@huizerhc.nl.

 

 

17 mei 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.