Agenda, Food & Drinks, Kinderen, Uitgaan

Wereld BBQ in Bussum

Zondag 24 juni wordt de vijfde editie van de Wereld BBQ in Bussum gehouden. Dit initiatief is vijf jaar geleden ontstaan met de bedoeling om de gemeenschap met elkaar in contact te laten komen. Want hoe leer je elkaar beter kennen dan door met elkaar te eten?

Wereld BBQ Bussum

Halal, koosjer of niet?

De organisatoren van de bijzondere ‘barbecue’ op de Groene Long in Bussum blijven erg enthousiast over het concept. Er zullen weer diverse cateraars aanwezig zijn met gerechtjes uit de hele wereld Er is voor ieder wat wils: halal, koosjer of gewoon frietjes. Veel van de gerechtjes kun je inmiddels al vinden op de Facebookpagina van de Wereld BBQ. Behalve dat het gezellig is, is het ook betaalbaar: voor slechts € 1,- en € 1,50 zijn er hapjes te krijgen en ook de drankjes zijn betaalbaar. Behalve eten is er ook bovendien vermaak voor de kinderen. Zo is er een springkussen, een schmink- en tekenhoek, een groot speelveld om te voetballen èn de kinderen mogen weer broodjes bakken in het vuur.

wereld bbq bussum 2017

Verbindend karakter

Om het verbindende karakter van de Wereld BBQ nog eens te benadrukken, komt er op het veld een communicatieproject. Bij een levende ‘Praatpaal’ delen de bezoekers van het festival met onbekenden een leuk, ontroerend of bijzonder verhaal. Het is de bedoeling dat de bezoekers hierdoor meer kennis van en respect voor elkaar krijgt. “Het idee is dat als we meer van elkaar weten, we ook meer betrokkenheid naar elkaar tonen”, vertelt de organisatie. Iedereen is op 24 juni van harte welkom!

18 juni 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.