Agenda, Nieuws

Skûtsjesilen Loosdrecht 2018

Op woensdag 6 juni 2018 wordt voor het eerste keer het Skûtsjesilen Loosdrecht georganiseerd. Een groots Loosdrechts zeil (netwerk) evenement met echte Friese platbodems, dat hopelijk zal uitgroeien tot een niet te missen traditie!

Niet eerder is het gelukt om deze spectaculaire zeilrace tussen traditionele schepen naar Loosdrecht te halen. Waar deze schepen normaal in Friesland op het scherpst van de snede strijden om de hoogste eer, zullen zij woensdag 6 juni de strijd met elkaar aangaan op de Loosdrechtse plassen. 

Nodig uw relaties en personeel uit om hen te bedanken met een geweldige dag in en om de mooiste ambiance van ’t Gooi direct aan de Loosdrechtse Plassen. Er is nauwelijks een betere dag en locatie denkbaar om bruisend nautisch te netwerken en om elkaar sportief en sociaal te ontmoeten. 
Natuurlijk wilt u hier bij zijn en misschien zelfs aanmonsteren op uw eigen Skûtsje! Voor meer informatie en prijzen zie: www.skutsjesilenloosdrecht.nl
13 april 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.