Agenda, Shoppen

Bookstore Day: feest in de boekhandel

Zaterdag 14 april 2018 is het Bookstore Day: dan vieren we de boekhandel. Een boekwinkel is meer dan een winkel: hier vind je inspiratie, hier raken we ontroerd. We lezen, kijken, vergapen ons er. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. Daarom kun je die dag speciale uitgaven kopen, in gelimiteerde oplages, en vinden er bijzondere optredens plaats.

bookstore day

Feest in Laren

Onze Hotspot in het voorjaarsnummer, De Larense Boekhandel heeft een bomvol programma op Bookstore Day. De boekhandel ontvangt om 13 uur Philip Dröge, om 14.30 uur Marieke Lucas Rijneveld en om 16 uur Vivian Reijs. Philip Dröge zal vertellen over Pelgrim, zijn met lof ontvangen boek over Christiaan Snouck Hurgronje, een 28-jarige predikantenzoon uit Leiden die in 1885 met een bescheiden karavaan naar Mekka reisde. Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. Op Bookstore Day vertelt ze over haar literaire debuut De avond is ongemak. Na afloop van de verhalen is er tijd om vragen te stellen en de boeken door de schrijvers te laten signeren.

Gezonder met Viv

Afsluiter in Laren is Vivian Reijs. Zij is expert op het gebied van gezonde leefstijl, zij is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut en motivatie spreker. Haar grootse passie is mensen te inspireren en te helpen met een gezondere leefstijl, een gezond gewicht en een perfecte hormonale balans. Via haar healthplatform VivOnline geeft ze dagelijks gezondheidstips. Haar boek Gezonder met Viv helpt je om snel, slank & makkelijk te koken voor het hele gezin. Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder, blijer en slanker worden, daar gaat het om! Op Bookstore Day kun je een door Vivian eigenhandig gemaakt hapje komen proeven in de winkel en in gesprek komen met de auteur over haar werk en haar passie. Uiteraard kun je het boek op deze dag ook aanschaffen en laten signeren door de auteur.

Bookstore Day

foto: Facebook Boekhandel Voorhoeve

Boekhandel Voorhoeve

Bij Boekhandel Voorhoeve komt op Bookstore Day om 14 uur AAFKE ROMEIJN om haar nieuwe boek te presenteren: “Concept M”. Aafke Romeijn (31) zingt, schrijft, twittert en blogt over politiek, feminisme, haar kat Henk en pulp-tv.

Alle zelfstandige boekhandels hebben tijdens Bookstore Day mooie acties en vieren feest. Kijk op de facebookpagina’s voor meer informatie.

13 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.