Agenda, Nieuws

OPENING EXPOSITIE “WIE IS BANG VOOR BLAUW” DOOR PETER FABER

Zeker 200 mensen waren zaterdag aanwezig op de opening van de expositie “Wie is bang voor blauw” in voormalig sanatorium Zonnestraal in Hilversum
opening (89 van 146)
Peter Faber, ex tbc patiënt opende de expositie “Wie is bang voor blauw” door samen met de 18 kunstenaars een papieren zak op te blazen en met een ferme klap nieuwe lucht  los te laten in dit voormalige tbc sanatorium. Violist Ernö Ohla  speelde samen met Amanda Spoel (accordeon) het prachtige nummer “Air” van Bach.

“Wonderen bestaat niet maar ontstaan. Dankzij tbc kwam ik aan het toneel en kreeg mijn leven LUCHT. Lucht is de brandstof van ons hart. Met deze 18 kunstenaars vult het prachtige maar lege kuuroord zich opnieuw met lucht en leven. Een wonder”, aldus Peter Faber.

Als dank kreeg Peter een door de Brinkhuis brei- en haak club een gebreide muts en sjaal in de  Duiker blauw kleur, de architect van Zonnestraal.

De expositie is geopend in juli en augustus iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 12 – 17 uur.

www.kunstinlaren.nl

Foto’s: Eduard Metz en Ineke Vaasen 

4 juli 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.