Agenda, Nieuws

Maak je agenda zondag vrij voor Naarden Ontvangt

Voor één van de leukste Naardense dagen van het jaar worden de straten afgezet. Zondag 7 augustus is er een braderie en zijn er volop hapjes en drankjes. Bovendien is er in Demmers aan het eind van de middag livemuziek. Welkom bij Naarden Ontvangt!

Naarden Ontvangt

Vanaf 13.00 kun je je verlekkeren aan een heleboel kraampjes, je maag vullen met heerlijke hapjes en drankjes en op een van de vele terrasje neerploffen.

Om 14.00 kun je naar de ontvangst van de koetsen van menvereniging Hoofdstad Aanspanning kijken in de Cattenhagestraat. Vanaf 16.30 uur is er live muziek bij het gerenommeerde café Demmers. Het is dus niet voor niets dat de Marktstraat en de omgeving zondag autovrij zijn verklaard.

Voor de kleinsten is er ook een bunjee-trampoline en zweefmolen. Neem dus gerust de kids mee! Naarden Ontvangt eindigt om 20.00 uur.

4 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.