Food & Drinks, Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

Passionata: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Wij ontdekten hier de Italiaanse delicatessenwinkel Passionata. Kleine waarschuwing: hier kom je niet weg zonder te proeven.

passionata

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

passionata

(Foto: Bob Awick)

Gruwelijk lekker

Vers, van goede kwaliteit en ecologisch verantwoord: dat is, samenvattend, waar Passionata voor staat. Wat wij misschien nog het allerbelangrijkste vinden: alles wat Chantal maakt, is gruwelijk lekker. Ze begon ooit, op haar twintigste, met Passionata als delicatessewinkel en traiteur met Italiaanse hapjes en gerechten. Het was meteen een laaiend succes en de ondernemende Chantal breidde uit met horeca.

Nóg meer aanbod

Daar is ze nu toch weer vanaf gestapt: het is zó druk geworden dat ze simpelweg geen tijd meer heeft om mensen in de winkel of buiten te bedienen. Het enorme voordeel hiervan is dat het aanbod nu wel met 25% is toegenomen en, heel fijn voor mensen met bijvoorbeeld glutenallergie, daar zitten ook veel glutenvrije keuzes tussen: niet alleen pasta en bijvoorbeeld (kikker)erwtenmeel, maar ook in de hemelse zoethoek. Heel veel koekjes, taartjes en cakejes zijn namelijk gemaakt op basis van amandel.

passionata

(Foto: Bob Awick)

Gorgonzola con prosecco

Bij Chantal kun je terecht voor een zalige lunch, een lekker broodje en natuurlijk is het een grote aanrader om hier je diner te halen – even bellen en dan kwart voor zes ophalen. Er zijn altijd wel lasagnes of salades (parelcouscous salade met citroendressing!), er is gehaktbrood, vitello tonnato, natuurlijk die onnavolgbare gorgonzola con prosecco die door Chantal hoogstpersoonlijk is verzonnen. Heerlijk op brood, op toast, als pastasaus of met grissini! En laten we vooral de tonijnsalade niet vergeten; iedereen komt ervoor terug. Het leven is goed, zolang Passionata er is.

 

Hier vind je meer over Passionata:

Marktstraat 31, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-6782416
www.passionata-naarden.nl
@passionatacatering

1 december 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.