Agenda, Kunst, Nieuws

Jubileum Kunst & Antiek Weekend Naarden

Voor de 20ste keer opent het Kunst & Antiek Weekend haar deuren in de prachtige Grote Kerk van Naarden-Vesting. Van 25 tot en met 29 januari – een fijn lang weekend dus – staat de kerk in onze vestingstad vol met een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst.
kunstantiek-jpg
In de afgelopen twee decennia is het Kunst & Antiek Weekend uitgegroeid tot een beurs die nationaal bekend staat en een enorm groei heeft doorstaan. Niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook de hoeveelheid exposanten is behoorlijk toegenomen. In 1997 begon het Kunst & Antiek Weekend met een kleine 40 deelnemers en nu, twintig jaar later, zijn dat er ruim 60. Ze tonen hun aanbod niet alleen in de kerk zelf, maar ook in de sfeervolle aangrenzende tent.

 

Vaste en nieuwe deelnemers

De toename in kwantiteit is gelijk opgegaan met de toename in kwaliteit. De nationale en internationale exposanten worden voor aanvang van de beurs nauwkeurig geselecteerd en gekeurd door een commissie van experts. Dat is terug te zien in de hoge kwaliteit van het aanbod tijdens deze beurs. Ook dit jaar zal het publiek weer worden getrakteerd op een bijzondere mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Diverse vaste, maar ook nieuwe deelnemers geven een feest van herkenning en bieden gelegenheid voor nieuwe ontdekkingen. Speciaal voor deze jubileum-editie staat alles bij het Kunst & Antiek Weekend in het teken van het getal 20. Zo worden er 3 soorten rondleidingen van 20 minuten gegeven over 20 juwelen, objecten en schilderijen. Ook de deelnemers zorgen met hun aanbod voor een feestelijke draai aan deze 20ste editie van het Kunst & Antiek Weekend. Kijk voor alle praktische informatie op de website van het Kunst & Antiek Weekend.

4 januari 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.