Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Food & Films in Filmhuis Bussum

Aanstaande zondag 5 februari organiseert Filmhuis Bussum samen met Slow Food voor de tweede keer het Food Film Festival. De hele dag gaat over koken en voedsel; naar eten kijken en ervan genieten. Er worden over de gehele dag zes films vertoond en tussendoor zorgen lokale cateraars voor smakelijke, pure en eerlijke hapjes. Je kunt een of meer van de geprogrammeerde films bijwonen en voorafgaand en na afloop van de film genieten van bijvoorbeeld een verse soep van Trev’s SOEP,  een heerlijk gerechtje van L’Affetto of een fijn baksel van Le Perron, want dat zijn de lokale deelnemers aan dit Food Film Festival!

Food Film Festival

In de toegangsprijs voor elke film zijn vier Food-bonnen inbegrepen. Deze kun je besteden bij de verschillende cateraars die in het café en de bovenzaal van het Filmhuis speciaal voor deze dag lekkere hapjes aanbieden. Voor enthousiaste proevers zijn er ter plekke extra bonnen te koop. De films die worden vertoond zijn: Haute Cuisine, Tony, The Trip, Bugs (met nagesprek), Vleesverlangen en Ants on a Shrimp. Meer informatie vind je op de website van het Filmhuis. Kaartjes koop je online of aan de kassa.

 

 

3 februari 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.