Food & Drinks, Nieuws

Danspaleis van Kooten in de tuin

Vlak voor de coronacrisis zette de ‘zingende drummer’ Kasper van Kooten met zijn Danspaleis van Kooten XL de grote zaal van De Vorstin nog compleet op z’n kop. Omdat het nog even zal duren voordat we weer met z’n allen uit ons dak mogen gaan in de Vorstin (de volgende staat gepland op 11 september, wees er op tijd bij!), komt Danspaleis Van Kooten Unplugged nu gewoon bij je thuis. En die kans laten we natuurlijk niet lopen. Elk nadeel heb z’n voordeel!

Live en coronaproof

Geslaagd, jarig, een straatfeest of gewoon zin in een coronaproof tuinfeestje, borrel of wat reuring op de camping? De speciaal gecreëerde driemansformatie Danspaleis Van Kooten Unplugged speelt graag een onvergetelijke live sessie bij jou in de achtertuin. Samen met Miss Lara en Marty B. brengt Kasper van Kooten drie kwartier tot een uur heerlijke en dansbare classics uit de jaren zeventig, tachtig én negentig bij jou thuis. Klein, compact, betaalbaar én op anderhalve meter afstand. Topconcept.

Meer informatie: www.danspaleisvankooten.nl. Boekingen: Heleen, 06-14194106.

 

1 juni 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.