Agenda, Nieuws

6 maart gratis Bier van Barbier Rogier

De mannenkappers van barbier Rogier in Laren mogen geen bier meer schenken aan hun klanten en daarom gooien ze nu een feestje en jij bent uitgenodigd. Op hun kosten, gewoon, omdat het kan.
Barbier Rogier (Facebook)

De gemeente Laren heeft hard ingegrepen en daarom is Barbier Rogier nu alcoholvrij, tot grote onvrede van veel klanten en de kappers zelf. De kapper is de laatste tijd de talk of the town, niet op de laatste plaats omdat je op een motor geknipt kon worden.

Het biertje werd al langer geschonken, maar nu is daar een einde aan gekomen. Maar niet nadat de mannen van Barbier Rogier dit nog één keer flink vieren met een gratis biertje in de Koerier. De kappers nemen zondag 6 maart duizend euro mee en delen zo dus op de op hun bekende wijze een biertje uit. Geen knipbeurt bij inbegrepen helaas.

Cafe de Koerier
Klaaskampen 14, 1251 KP Laren Nh

Check voor meer info hun Facebook pagina.

3 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.