Nieuws

Wintereditie Gooische Tam Tam Magazine is uit!

Het is weer zover: de wintereditie van Gooische Tam Tam Magazine is zojuist verschenen. We hebben hard gewerkt om van de negende editie van onze glossy over het Gooi (en omstreken) opnieuw een mooi, kleurrijk, leesbaar en informatief nummer te maken. We maakten kennis met de ‘Helden van de Stort’ en gingen op bezoek in de ambachtelijke smederij van Henk van den Bergh in Blaricum. We doken in de geschiedenis van t’ Bonte Paard in Laren en ontmoetten het inspirerende kunstenaarsechtpaar Reinier Bosch en Carolina Wilcke met hun atelier in Bussum. De boswachter vertelde ons alles over onze vierpotige buren: wildlife in het Gooi! We schoven – op maandagavond natuurlijk – aan bij Rik Felderhof en Hans Melissen, die vertellen over hun 50 jarige Gooische vriendschap. We gingen winkelen op de Bussumse Huizerweg, en ontdekten ook nog eens een mooi liefdesverhaal achter een champagnehuis dat we steeds tegenkomen in het Gooi. Bovendien stuurden we Jan Heemskerk naar Chef aan de Werf in Hilversum. En nog veel meer! Kortom, dit nummer mag je niet missen.

Waar Vind Je Gooische Tam Tam?

Je vindt het nieuwe nummer van Gooische Tam Tam Magazine als gebruikelijk bij Boekhandel Los in Bussum, Boekhandel Voorhoeve in Hilversum, Boekhandel Flevo in Huizen, de Blaricumsche Boekhandel, de Larense Boekhandel, Ruijsdael op het hoekje in Naarden-Vesting en bij Primera in Eemnes. Je krijgt er ook een mee bij je wijnhandel: Il Divino in Hilversum, de Gouden Ton in Laren, Siersma Wijnadvies in Huizen en de Bussumsche Wijnkoopery Anno 1907 in Bussum. Zij hebben bovendien een mooie Tam Tam-wijnaanbieding voor je!

cover Gooische Tam Tam winter

Ook Hier!

Ook de hotspots op de Bussumse Huizerweg, die sowieso een bezoek waard zijn, hebben een Gooische Tam Tam Magazine voor je liggen: Jan van der Roest, Hair In Progress en Shoe Professionals op het rijtje, en bij T.O.F.F. by Kim, Ills Lingerie, Barneveld Zaken, INDISHA, Topkantoor & Creatief, De Bussumse Brillenwinkel en Fou de foot. Ze liggen inmiddels ook bij Fred van Sprang in Blaricum, Wexxs Wijnen, Match in Laren, Kabaz in Laren en Hästens in Laren. Verder zijn we druk aan het rondrijden, dus dit lijstje wordt spoedig aangevuld!

Abonnement

En zoals dat altijd gaat met Gooische Tam Tam: het magazine verspreidt zichzelf door het hele Gooi, dus vraag er altijd naar bij je eigen favoriete hotspots in het Gooi. Omdat we zoveel vraag hebben gekregen, is het vanaf nu ook mogelijk om een abonnement te nemen. Dan krijg je het magazine vier keer per jaar thuis op de mat.

We hopen dat jullie genieten van deze mooie wintereditie en zien uit naar reacties, tips en ideeën. Op naar nummer 10!

16 december 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.