Nieuws, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Vossenjacht: Gooische Pennenvruchten

Op de redactie zijn we fan van deze rubriek, of eigenlijk van de schrijvers en illustratoren in deze rubriek; dat zijn toch maar mooi kunstenaars ‘uit ons midden’. Al vele edities hebben we de rubriek kunnen vullen met mooie, bijzondere, opmerkelijke en spannende boeken van schrijvers en illustratoren uit de regio – waarbij we soms een klein uitstapje maken over de grenzen: naar Soest bijvoorbeeld. Daar woont Racheda Kooijman en zij schreef een prachtig boek: Vossenjacht. De debuutroman van Racheda is nu te koop in de boekwinkels.

 

VossenjachtVossenjacht

Op haar vijfentwintigste ontmoette Racheda haar vader voor het eerst. Haar eigen levensverhaal moedigde haar aan om Vossenjacht te schrijven. Een roman waarin de hoofdpersoon Nadia Smits, die half-Nederlands en half-Marokkaans is, alleen door haar Nederlandse moeder wordt opgevoed. Door het gemis van een vader is ze gaan geloven dat ze ook daadwerkelijk half is. Deze roman neemt je mee in een emotionele zoektocht naar Nadia’s andere helft, of eigenlijk misschien juist haar hele zelf.

 

Racheda Kooijman

Racheda Kooijman

 

 

 

 

 

Hier vind je meer over Racheda Kooijman uit Soest:

www.rachedakooijman.nl

Het boek is verkrijgbaar bij onze Gooische boekhandels:

Blaricumsche Boekhandel
Boekhandel Voorhoeve Hilversum
Boekhandel Los Bussum
Larense Boekhandel
Boekhandel Flevo in Huizen
Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden-Vesting

 

7 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.