Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Luxury Zone: Hotspot Spiegelstraat

Eindelijk weer open!

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en nu, in de vijfentwintigste editie, weer! De Spiegelstraat en de Herenstraat vormen een heerlijk winkelparadijs dat door steeds meer mensen ontdekt wordt. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboutiques en gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en je kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen en bijkomen in in een leuke horecagelegenheid. Het is er allemaal. We gingen op bezoek bij Luxury Zone.

 

Luxury zone

 

luxury zone

Romy en André. (Foto: Bob Awick)

Verfrissende make-over

Zie maar eens bij Luxury Zone naar binnen te stappen en met lege handen weer weg te gaan: dat is zo goed als onmogelijk. Dat komt omdat je in deze eigentijdse conceptstore van André en Deb een verrassend grote en uitgebreide collectie vindt, met mooie, tijdloze merken zoals Filippa K en Rue Blanche. Met de komst van hun dochter Romy heeft Luxury Zone een verfrissende make-over gekregen.

Gouden zet

André: “We hebben ons in de afgelopen periode nadrukkelijk ontwikkeld op het gebied van interieur en mode. Zo zijn we nog bewuster gaan inkopen, meer passend bij deze tijd. We volgen de bewegingen van de markt. Inkopen doen we met z’n drieën en Romy heeft een belangrijke stem.” Er is niet getornd aan het value for money-concept; we kunnen hier nog steeds de mooie kwaliteits-items vinden zoals we dat gewend zijn, maar er is nu ook voldoende keus voor het iets kleinere budget, met eveneens kwaliteit en originaliteit als uitgangspunt. Die uitbreiding van de collectie blijkt een gouden zet.

luxury zone

(Foto: Bob Awick).

Genen

Romy trekt vanzelf een wat jongere doelgroep aan en is heel actief op Instagram. “Instagram is echt onze doorlopende modeshow geworden.” Wat absoluut niet is veranderd bij Luxury Zone is het goede, eerlijke en vakkundige advies; dat zit ook bij Romy in de genen. Overigens geldt dit alles niet alleen waar het kleding betreft, maar ook voor interieuradvies en styling kun je uitstekend bij Luxury Zone terecht.

 

Luxury Zone

Spiegelstraat 38a, Bussum
Telefoon: 035-6939158
www.luxuryzone.nl
@luxuryzonebussum

14 januari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.