Food & Drinks, Nieuws

Café Moeke Spijkstra: terras hotspot

Moeke SpijkstraWe gaan naar Moeke’, riep men 110 jaar geleden al vrolijk. En dat doen we nog steeds, even enthousiast als toen. En net als in die tijd zitten we prinsheerlijk bij Moeke Spijkstra in Blaricum, op dat fantastische terras onder de bomen. Zodra het mogelijk is, gaan de deuren open en zoeken we met z’n allen het zonnetje op, want het is een heerlijk plekje. Je kunt er al vanaf 8.30 uur terecht, dus een kopje koffie of thee voordat je aan de slag gaat, of even een krantje lezen met een croissantje: dat kan.

Stamtafel op het terras

Sinds eigenaar Patrick hier de scepter zwaait, is het terras er een stuk op vooruitgegaan. De niet zo comfortabele (…) picknick-stoeltjes zijn vervangen door hardhouten terrasmeubelen waarop je uren kunt blijven zitten. Zo kom je die lange zomeravonden uitermate plezierig door. Ook al omdat er zoveel ruimte tussen de tafels is: je hebt fijn privacy. Als het echt mooi weer is, wordt er zelfs buiten een stamtafel neergezet in het zonnetje. Tenzij het te heet is; dan verhuist die naar de schaduw. Want zo ga je met je stamgasten om.

Bedrijfsleider Kirsten

Dinerkaart tijdens de lunch

Je kunt op het terras een goed hapje eten: al tijdens de lunch mag je vanaf de dinerkaart bestellen. Ander fijn weetje: er staan een paar van die legendarische tosti’s uit ’t Bonte Paard op de lunchkaart. Dinsdagavond en vrijdag- en zondagochtend kom je hier de lokale fietsclub tegen, ook weer zo gezellig. Bij Moeke is er gelukkig hoe dan ook ruimte genoeg.

Café Moeke Spijkstra, Torenlaan 10, Blaricum. Telefoon: 5382261. www.moekespijkstra.nl

 

27 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.