Food & Drinks, Nieuws, Tam Tam

Hotspots in Laren: ’t Bonte Paard

De Larense Naarderstraat heeft veel te bieden. Kunst, boeken, herenschoenen, tuinmeubilair, jazzmuziek, Japanse snacks, pluche knuffels, lampen, tosti’s, pizza’s, tapijt en gordijnen. En je kunt er bovendien tanken. In de serie Hotspots op de Naarderstraat: de fijne hangout ’t Bonte Paard.

Het is verleidelijk om over de eeuwenlange geschiedenis van ’t Paard te schrijven, maar dat deden we al uitgebreid in het decembernummer 2017/2018 van Gooische Tam Tam Magazine.  We kiezen er dus liever voor om het over het heden te hebben met voortvarende eigenaar Patrick Lommers en enthousiaste bedrijfsleider Christel Borst. Zij stopt, met een minstens zo enthousiast team, haar ziel en zaligheid in ’t Bonte Paard, helemaal volgens de visie van Patrick: behoud het goede en verbeter waar kan.

Die apostrof…

Christel (foto’s Willemijn van der Eijk)

Wie huiverig is voor veranderingen, kan dus gerust blijven komen, want in de basis is het hier nog helemaal hetzelfde. Wat overigens wel ‘nieuw’ is: volgens eigenaar Patrick schrijven we ’t Bonte Paard toch echt met een apostrof vóór de t. “Die apostrof erachter is ooit verzonnen, maar geschiedkundig niet terecht”, weet hij ons te vertellen.

Ook dineren

De tosti’s waar het Paard beroemd om is, zijn er nog steeds, net als de koffie en de lunch. Wat relatief nieuw is, is dat we hier nu ook kunnen dineren en dat juicht iedereen toe. Zo blijft er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat reuring in de tent. Het is altijd verrassend hoe de avond verloopt, want reserveren, daar doen ze niet aan. Tenzij je met zes of meer personen komt. “Het is niet klantvriendelijk om als kroeg allemaal gereserveerde tafeltjes te hebben”, vindt Christel. Er is een wisselende weekhap, een seizoenshap, een vegetarische hap en natuurlijk de alom bekende biefstuk, saté, zeetong en kalfsschnitzel. Niet voor Larense, maar wel voor kroegprijzen, en daar houden we in het Gooi wel van.

’t Bonte Paard, Naarderstraat 1, Laren. Telefoon: 035-5382092. www.cafehetbontepaard.nl

26 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.