Agenda, Nieuws

Lentefeest Schaapskooi Blaricum

Tweede Paasdag (maandag 28 maart 2016) viert Goois Natuurreservaat de lente bij de Schaapskooi in Blaricum! De kudde Drentse heideschapen wordt de komende weken uitgebreid met tientallen lammetjes die zich dan graag laten bewonderen en aaien.
schaap-met-lammetjes
Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen naar hartenlust paaseieren zoeken naast de Schaapskooi. Ook is er de mogelijkheid om even lekker met een lammetje te knuffelen. De boswachter gaat in de buurt van de kooi op stap om kinderen te laten zien hoe mooi en spannend de Blaricummer- en Tafelbergheide is.

Ook een ritje met een huifkar behoort tot de mogelijkheden. Vrijwilligers van het IVN helpen de jonge bezoekers met knutselen. Mobiele keuken Roast Beans is aanwezig met koffie, taart en ander lekkers. De toegang voor het Lentefeest is gratis.

De Schaapskooi (Oude Naarderweg 3, 1261 DS, Blaricum) is het best wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer te bereiken. Parkeergelegenheid voor auto’s is beperkt.

24 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.