Nieuws, Tam Tam

IJssalon de Hoop de beste van Nederland

IJssalon

De IJssalon de Hoop uit Blaricum is de beste van Nederland. Dat is donderdag aan het eind van de middag bekend gemaakt door voorzitter Jacques Vos van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders.
hoopwint3klFoto: oog op Blaricum

Grote beker

Caroline Kooij, eigenaresse van de winnende salon, nam de grote beker die hoort bij het winnen van de titel, stralend en vol emotie  in ontvangst. Ze deed dat in het bijzijn van haar partner Daan, medewerkers en de burgemeester van Blaricum.

Kooij heeft een mooie staat van dienst als het gaat om nominaties en prijzen. Eén keer eerder werd De Hoop van het Jaar, in 2009. Ook won Kooij eerder dit jaar de prestigieuze titel Vakvrouw van het Jaar.

IJssalon De Hoop
Huizerweg 10
1261 AW Blaricum

035-5383490

Website

24 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.