Nieuws, Ondernemen

MAXIMAAL RESULTAAT BIJ 3SIXTY5 PERSONAL TRAINING

IN 3 MAANDEN STRAK HET STRAND OP? MAXIMAAL RESULTAAT BIJ 3SIXTY5 PERSONAL TRAINING.
De bekende personal trainer Guy van der Reijden heeft samen met zijn team fitnessexperts een plan opgesteld dat je in 3 maanden een strandlijf bezorgd.
3sixty5
Het BIKINI of SIXPACK CAMP, loopt van 1 april tot 1 juli. Je traint 3 tot 5 keer per week 1-op-1 met een personal trainer en krijgt op maat gemaakte voedingsschema’s, en perfect aansluitende voedingssupplementen. Daarnaast verzorgt Clean Meals 2 maaltijden per dag zodat je op je voeding ook niet kunt falen.

“Het optimale plan om in een korte periode maximaal resultaat te halen” aldus Guy.
3SIXTY5 heeft inmiddels 3 private gyms, waarvan eentje in Huizen (achter hotel Newport aan de haven). De prachtige private gym is ruim, mooi ingericht en ademt een prettige sfeer. Guy: “mijn doel is om de Amerikaanse standaard in service en resultaat te evenaren, daarbij hoort een team van top trainers en voedingsexperts. We kunnen met iedereen resultaat halen.”

Meer informatie is te vinden op www.3SIXTY5.nl
3SIXTY5 is opgericht door Guy van der Reijden, een van Nederlands eerste en bekendste personal trainers. Hij is vooral bekend als trainer van de sterren en is vaak te zien in de media (RTL Boulevard en andere RTL4 programma’s). Daarnaast heeft hij 2 fitnessboeken op zijn naam staan.

 

 

27 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.