Nieuws, Ondernemen

Professional Sport wordt waxspecialist Delete

In mei opent Delete haar 8e waxsalon en deze nieuwe salon wordt gevestigd in Laren (Klaaskampen 16, voorheen Professional Sport ).
Delete_Laren_openingsoon
Delete geldt in Nederland als dé waxspecialist met dé ultieme Brazilian wax. “Bij ons krijg je wat je wilt: een snelle, professionele en hygiënische Brazilian wax behandeling welke resulteert in een super gladde en zachte schaamstreek.”

Alles over Delete kan je vinden op de site van deletewaxing.com

 

Waxen bij een Delete Professionals in Waxing wax bar

Bij een De Professionals in Waxing kun je voor al je wax behandelingen eindelijk terecht bij een gespecialiseerde wax salon of wax bar Professionals in Waxing heeft 4 wax salons in Amsterdam (Amsterdam Oud WestAmsterdam De PijpAmsterdam Piet Heinkade en Amsterdam Zuidas) en wax salons in Eindhoven, Den HaagRotterdam, Laren, Utrecht en Den Bosch. Wij doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze wax bar, onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, de Brazilian wax. Door de beste, speciale Delete-wax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Waxen is geen dienst, maar een service bij de Professionals in Waxing. Geen poespas eromheen, maar datgene doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, waxen! Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. We zijn een waxing salon of wax bar. En daar zijn we uniek in!

21 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.